Софтуерни и Консултантски пакети

Интернет страница

Подходящи пакети за всички, които имат за цел с помощта на интернет да увеличат популярността си, да открият нови бизнес партньори, да достигнат до повече клиенти и по този начин да увеличат продажбите си. 

Подплатени със съответните социални пакети за онлайн маркетинг в социалните мрежи!

С вграден административен панел за лесно въвеждане,  поддръжка и актуализация на съдържанието! 

Игри и томболи

Подходящи пакети за онлайн магазини, търговски вериги и дистрибуторски фирми или за всички, които възнамеряват да увеличат продажбите или популярността на марката чрез провеждането на игра.

Според нуждите и изискванията на клиента, предлаганите пакети включват вграждане на малък модул в рамките на съществуващ сайт или изготвяне на специален сайт за играта. 

Не се изисква предварителн опит в областта! Нашите консултантски пакети ще Ви помогнат с изграждането на концепцията, изготвянето на правилата за играта и много други необходими стъпки, които да гарантират успеха на Вашата игра!

Електронен магазин

Подходящи пакети за всички, които възнамеряват да отворят електронен магазин под формата на цялостни решения.

Добавяме към традиционното изработване на модули, маркетинг и мениджмънт пакети, които съдържат и нашето ноу-хау в тази сфера.

Не се изисква предварителен опит в областта! Нашите консултантски пакети ще Ви помогнат да стартирате Вашият собствен бизнес успешнно!

Маркетинг и мениджмънт

Подходящи пакети за всички, които възнамеряват да започнат нов бизнес или да разширят съществуващ вече бизнес в България. 

Извършваме необходимите пазарни проучвания, изготвяме правилните бизнес планове и препоръчваме печелившите маркетинг стратегии, за да Ви поставим по пътя на успеха!

Гъвкавост при поръчките

За да посрещнем нуждите и на най-взискателните клиенти, предлагаме изключително гъвкави варианти за поръчка на избраните услуги. Например, бихте могли да поръчате някои от пакетите, които сме конфигурирали предварително като се възползвате от съответната пакетна цена с включена отстъпка както и бихте могли да надграждате избрания от Вас пакет с необходимите допълнителни модули или опции. Това би могло да се случи едновременно или на по-късен етап заедно с развитието на Вашия бизнес.   

И в двата случая, ще получите професионално обслужване, съчетано с много надеждни продукти и не на последно място обучение за работа със съответния продукт, което ще е необходимо за актуализация на съдържанието на Вашия сайт или Електронен магазин.  

Отстъпки и подаръци

Всички наши клиенти, които поръчат Голям Софтуерен Пакет Интернет Страница или Електронен Магазин, ще получат подарък един безсрочен лиценз за FC % Промо!

Освен това, при поръчка на два пакета от един и същ тип, Ви очакват още допълнителни отстъпки. Например, един среден софтуерен пакет и един среден консултантски пакет биха Ви спестили 10% от планирания разход за целта. Същите отстъпки важат и при поръчка на един голям софтуерен пакет и един голям консултантски пакет.

 

?