Услуги

Информационни Технологии

Предлагаме широка гама софтуерни услуги, които включват изработване на софтуер по задание, изработване на интернет страници, софтуер за игри и томболи, електронни магазини и други.

Създаваме модерни и гъвкави интернет страници, които позволяват лесно въвеждане и последващо актуализиране на съдържанието, което позволява администриране на сайта със собствени ресурси и спестява време и разходи при обновяване на съдържанието. 

Стремим се да отговорим максимално на нуждите и изискванията на клиентите ни, което се гарантира от системата за насрочване и провеждане на онлайн срещи преди изготвяне на конкретна оферта, както и в процеса на изготвяне на софтуера, предаване на готовия продукт и последващите обучения. Това се отразява и в крайната цена за предоставената услуга понеже не се натоварва с разходи за път и командировки. 

Маркетинг и Мениджмънт

Предлагаме пълната гама услуги в сферата на Маркетинга и Мениджмънта, които ще Ви дадат успешен старт в избраната бизнес сфера и ще Ви гарантират солидни планове за успех.

Независимо дали планирате да отворите електронен магазин, да започнете нов бизнес или да го разширите и в България, ние ще направим нужните пазарни проучвания, ще подготвим подходящите Бизнес и Маркетинг Планове и ще изготвим Вашите стратегии.

Необходимо е само да изберете подходящия коктейл от нашите Маркетинг и Мениджмънт пакети!

Софтуерни и консултантски пакети

Предлагаме предварително конфигурирани пакети в няколко варианта, които Ви позволяват да намалите значително цената на желаните услуги.  В същото време имате възможност да надграждате услуги и опции върху избрания от Вас пакет веднага или на по-късен етап.  Това гарантира ненадмината гъвкавост при създаването на поръчката и оптимална цена за клиента.

Също така предлагаме цялостни решения в две области, в които сме тясно специализирани:

  • игри и томболи
  • електронни магазини 

​При поръчка на Средни и Големи Софтуерни Пакети Ви очакват допълнителни подаръци, а при поръчка на два пакета от един и същ тип - допълнителни отстъпки! 

Търговия на едро и износ

Изготвяне на оферти по конкретни запитвания при 100% авансово плащане и гъвкави условия на доставка.

?